آمار سايت

عضو: 1056
مطلب: 122
سايت: 19
بازديدکنندگان: 2030651
صفحه اصلي arrow خواندنیها arrow گوناگون arrow کشتی نوح در کوه های آرارات…
Advertisement
 
کشتی نوح در کوه های آرارات… چاپ ايميل
(36 :مجموع راي ها)
نوشته شده توسط M.C.   
09 آذر 1387,ساعت 20:53:32
Article Index
کشتی نوح در کوه های آرارات…
صفحه 2

کشتی نوح در کوه های آرارات…

و لقد ترکناها آية فهل من مدّکر(سوره قمر، آيه 15)
”و ما آن کشتی را محفوظ داشتيم تا آيت عبرت شود، پس کيست که پند گيرد؟“

در سال ۱۹۵۹، یک خلبان ترک، براساس مأموریت محول شده، چندین عکس هوایی برای مؤسسه ژئودتیک ترکیه برداشت. هنگامی که مأموریت به پایان رسید، در میان عکس های او تصویری جلب نظر می کرد که بیشتر شبیه یک قایق بود تا چیزی دیگر، قایقی بزرگ که بر سینه تپه ای، در فاصله بیست کیلومتری کوههای آرارات آرمیده بود.

تصویر هوایی از فسیل کشتی که محل آسیب دیدگی ناشی از برخورد به یک صخره در آن مشخص است. بلافاصله پس از مشاهده این تصویر، تعدادی از متخصصان، علاقه مند به پیگیری شدند. دکتر براندنبرگ از دانشگاه ایالتی اوهایو یکی از این علاقه مندان بود. او کسی بود که قبلاً در زمینه کشف تأسیسات روی زمین از طریق هوا، مطالعات دانشگاهی داشت و پایگاههای موشکی کوبا را در دوران کندی کشف کرده بود.

عكس هوايي از شئ كشتي شكل

دکتر واندنبرگ با دقت عکس ها را مورد مطالعه قرار داد و اظهار کرد: «من هیچ شکی ندارم که شیء موجود در عکس های هوایی یک کشتی است. من تا به حال در طول مدت فعالیتم، هرگز چنین شیء عجیبی در یک عکس هوایی ندیده بودم.» پس از آن یک گروه کاوشگر آمریکایی نیز به منطقه مورد نظر اعزام شد، ولی حتی با انجام تحقیقات کوتاه مدت، نتوانست اطلاعات قابل توجهی بدست آورد.

۱۷ سال از آخرین تحقیقات در منطقه گذشت و هیچ اکتشافی تا سال ۱۹۷۶ انجام نگرفت. در سال ۱۹۷۶ یک باستان شناس آمریکایی به نام «ران ویت» تحقیقات جدید خود را در منطقه آغاز کرد. او بسیار زود دریافت که این شیء قایق مانند، بسیار بزرگتر ازحدی است که قبلاً تصور می کرد. او بزودی با انجام محاسبات دقیق دریافت که طول این شیء عظیم الجثه بلندتر از طول یک زمین بازی فوتبال و اندازه آن به بزرگی یک ناو جنگی است که کاملاً در زمین دفن شده است. اما کشتی کشف شده در زیر گل و لای قطوری دفن شده بود و بسختی به جز از ارتفاع قابل رؤیت بود.

به دلیل همین عدم مشاهده دقیق از سطح زمین، امکان هر تحقیقی غیر ممکن بود. از سوی دیگر جسم کشف شده آنقدر بزرگ و سنگین بود که هر گونه اقدامی را در وهله اول عقیم می ساخت. «ران وایت» و گروه همراهش که مشتاقانه کار را پیگیری می کردند، به جایی رسیدند که تنها وقوع یک حادثه عجیب و نادر می توانست راهگشای کار آنها باشد:

«زمین لرزه!» آنها متوجه شدند که حرکت دادن و در آوردن جسم مذکور از درون زمین، به دلیل ابعاد وسیع و بزرگ آن غیر ممکن است و تنها با یک لرزش زمین، این شیء می تواند از دل خاک سر در آورد و مورد کاوش قرار گیرد.

از تحقیقات ران ویت مدت زیادی نگذشته بود که در ۲۵ نوامبر سال ۱۹۷۸، وقوع زمین لرزه ای در محل، باعث شد تا کشتی مزبور به طور شگفت آوری از دل کوه بیرون بزند و سطح زمین اطرافش را به بیرون براند. بدین ترتیب دیواره های این شیء، شش متر از محوطه اطرافش بالاتر قرار گرفت و برجسته تر شد.

بدنبال این زمین لرزه، ران وایت ادعا کرد که شیء مذکور می تواند باقیمانده کشتی نوح باشد. سپس بدبینی ها به خوش بینی مبدل و این سؤال ها مطرح شد: «اگر این جسم عظیم قایقی شکل به طول یک زمین فوتبال، در ارتفاع ۱۸۹۰ متری کوههای آرارات، کشتی نوح نیست، پس چه چیز می تواند باشد؟ و اگر جسم کشتی نوح است، آیا طوفان نوح واقعاً بوقوع پیوسته است؟… آیا ما شاهد بقایای کشتی افسانه ای حضرت نوح که در کتب مقدس ادیان جهان از آن صحبت شده است، هستیم؟»

تصوير ران ويت درپارك ملي كشتي نوح

طوفان و سیل در زمان حضرت نوح در سطح وسیعی بوسعت کره زمین واقع شده است. به اعتقاد مسیحیان و بنا به نص انجیل، این حادثه عظیم و دهشت آور، برای تنبیه مردمان آن روزگار که دست به سرکشی زده بودند و به منظور نجات نوح پیامبر و پیروانش واقع شده بود. بررسیهای زمین شناسی در نقاط مختلف دنیا، نابود شدن و مرگهای دسته جمعی موجودات زنده را بر اثر حادثه ای غیر منتظره نشان می دهد. برخی از این حوادث با زمان طوفان نوح همخوانی دارد.

وجود لایه های مخلوط فسیل شده حیواناتی چون فیل، پنگوئن، ماهی، درختان نخل و هزاران هزار گونه گیاه جانوری، تأییدی بر این واقعیت است. این سنگواره ها که بعضاً در برگیرنده حیوانات مناطق گرمسیر با مناطق سردسیر (در کنار هم) هستند، نشان می دهند که با فرونشستن آب، جانوران و گیاهان خارج شده، در زیر رسوبات مانده و به فسیل تبدیل شده اند. امتزاجی عجیب از جانوران خشکی و دریا، حاره و قطبی که مرگی آنی و دلخراش را روایت می کنند.

پارك ملي كشتي نوح

 

تاریخ در مورد محل به گل نشستن کشتی چه می گوید؟

داستان کشتی نوح از گذشته های دور مورد توجه اقوام مختلف بوده است. مورخان از ۲۰۰۰ سال پیش نقل کرده اند که توریست ها و مسافران کنجکاو بسیاری از قدیم این منطقه را در کوههای آرارات کشور ترکیه، مورد بازدید قرار می دادند و گاهی تکه های کوچکی از آن به غنیمت برده می شد. در تاریخ آمده است که حدود ۸۰۰ سال قبل از میلاد مسیح، آشوریان اقدام به ورود به کشتی کردند و موفق به ورود به طبقه سوم آن که در زیر زمین واقع شده بود شدند. این نشان می دهد که اقوال مختلف در مورد موقعیت جغرافیایی کشتی، متفقند.

 

تکنولوژی پیچیده در ساخت کشتی

اینجا صحبت از ساخت یک قایق کرجی کوچک هشت نفره با ظرفیت چند حیوان کوچک نیست. بحث بر سر تکنولوژی پیچیده ای است که مهارت ذوب فلزات، ابزار پیشرفته و نیروی انسانی حاذق می طلبیده است. از آنجا که یاران حضرت نوح تعداد بسیار کمی بوده اند، این سؤال پیش می آید که نوح براستی چگونه این کشتی را ساخته است. کشتی ای که تاکنون از عجایب کتب مقدس به شمار می رفت و اکنون یک واقعیت علمی لمس شدنی است. آیا نوح به تنهایی توانسته است کشتی ناوگونه خود را به طول یک زمین فوتبال و به وزن تقریبی ۳۲۰۰۰ تن بسازد؟ آیا ساخت یک کشتی با دست خالی با امکانات آن زمان، به گنجایش ۴۹۴ اتوبوس دو طبقه مسافربری با تصورات ما درباره قدما، همخوانی دارد؟ براستی چه تعداد جانور و چگونه جمع آوری شدند و در کشتی جایگزینی شدند؟ آب و غذا چگونه تأمین می شد؟ جانوران وحشی چگونه به سوی کشتی هدایت شدند؟ باید کار جمع آوری و هدایت حیوانات کاری سخت بوده باشد ولی بهرحال فرمان خدا باید انجام می شد.

…خوشبختانه تحقیق بیشتر در محل، حضور حیوانات را در کشتی یافت شده، تأیید کرد. کشف مقادیر قابل توجهی فضولات حیوانات که به صورت فسیل در آمده اند و از ناحیه خسارت دیده کشتی به بیرون رانده شده اند ، فرضیه ما را بیشتر به واقعیت نزدیک کرد. علاقمندان به کاوش در مورد کشتی نوح بارها و بارها سعی کرده اند به درون کشتی فسیل شده راه یابند ولی همیشه با توده های عظیم سنگ و خاک نیمه ویران مواجه شده اند. در آخرین تلاشها، کاوشگران سعی کردند لایه های گل و لای خشک شده اطراف کشتی را در هم بشکنند و از میان بردارند تا شاید راهی برای ورود به اتاقکهای زیرین کشتی پیدا کنند، اما خیلی موفق نبودند. در سال ۱۹۹۱، «گرگ برور» باستان شناس، بخشی از شاخ فسیل شده جانوری را کشف کرد که از قسمت تخریب شده کشتی که فضولات حیوانی بیرون ریخته بودند، به بیرون افتاده بود. به تشخیص محققان، این شاخ که مربوط به یک پستاندار بوده است، مقارن با شاخ اندازی سالانه جانور به هنگام خروج از کشتی در آنجا رها شده است…

 

کشتی نوح: اسکلت فلزی، بدنه چوبی

آزمایشات دانشمندان وجود قطعات آهن را در فواصل منظم و معین در ساختار کشتی تأیید کرده است. باستان شناسان با کشف رگه ها و تیرهای باریک آهنی، الگویی ترسیم کرده اند که حاصل کار به صورت نوارهای زرد و صورتی بر روی کشتی علامتگذاری شد. آنها همچنین گره ها و اتصالات آهنی محکم و برجسته ای را یافته اند که در ۵۴۰۰ نقطه کشتی بکار رفته اند.

 

نوارهاي مشخص شده خطوط آهني با آرايش منظم اسكلت كشتي مي باشد.

 

تصویر برداری های راداری نشان داده که در محل تصادم کشتی با صخره به هنگام فرود آمدن یا به عبارت دیگر به گل نشستن، نوارهای آهنی یا تیرهای فلزی کج شده اند. آنها می گویند که استفاده وسیع و همه جانبه از فلزات در ساخت کشتی خارج از حد تصور ماست. و اصنع الفلک باعیننا و وحینا (سوره هود، آیه۳۷)

تصوير رادار اسكن از كشتي نوح

به نظر می رسد که تکنولوژی پیشرفته و رشدیافته ای در آن دوران وجود داشته که به هر حال حضرت نوح (ع) توانسته از آن بهره مند شود. تکنولوژی و تمدنی که ذهن ما را از تمرکز بر روی بناها و اماکن منحصر به فرد در نقاط مختلف دنیا به این نقطه از جهان معطوف می کند.

اکتشافات زمانی جالبتر شد که باستان شناسان توانستند طرح مشبکی حاصل از تقاطع تیرهای فلزی افقی و عمودی بکاررفته در بدنه کشتی بدست بیاورند. تصاویری که نشان می دهند ۷۲ تیر فلزی اصلی در هر طرف کشتی به کاررفته است. به نظر می رسد که برای هر چیزی طرح و الگویی وجود داشته است. وجود اتاقها و فضاهای کوچک و بزرگ در طبقات مختلف، نظریه وجود طرح مهندسی پیشرفته را تأیید می کند.

در طول تحقیقات، بررسیهایی در مورد تعیین طول، عرض و قطر کشتی انجام گرفته است که متخصصان را قادر ساخته تا از جزییات کف کشتی، ساختمان و الگوی اولیه و مواد تشکیل دهنده آن اطلاعاتی بدست آورند. دستیابی به چنین کشفیاتی مبهوت کننده بود، چرا که در بسیاری از مواقع، درک واقعیت کشف شده از حد تصور خارج بود.

کشف یک لایه غلافی و کپسولی شکل در داخل کشتی از این جمله بود که در واقع کشتی را به دو لایه یا پوسته اصلی مجهز می کرد. این آزمایشات، وجود دیوارهای داخلی کشتی، حفره ها، اتاقها و دهلیزها و همچنین وجود دو مخزن بزرگ استوانه ای را تأیید کرد. در این آزمایشها که به «رادار اسکن» یا «اسکن های راداری» معروفند، معلوم شد که دو مخزن استوانه ای بزرگ که هر کدام چهار متر و ۲۰ سانتی متر بلندی و هفت متر و بیست سانتی متر عرض داشته اند و به دور هر یک از آنها کمربندی فلزی نصب شده بود، در نزدیکی تنها در ورودی کشتی وجود داشته اند. در یکی از آزمایشات رادار اسکن که به درخواست استاندار استان آگری ترکیه انجام شد، معلوم شد که جنس بدنه کشتی از سه لایه چوب به هم چسبیده تشکیل شده است. این سه لایه با مواد محکم چسبنده، بهم چسبیده بودند.

[

و اصنع الفلک باعیننا و وحینا (سوره هود، آیه37)

و کشتی بساز زیر نظر ما و مطابق وحی ما [

قطعات كاملاً سنگي شده از قسمتهاي چوبي كشتي كه آثار حجاري و برش خوردگي دارند.

در سال ۱۹۹۱، یک عدد میخ پرچ فسیل شده با حضور ۲۶ نفر محقق در بقایای کشتی کشف شد. تجزیه و تحلیل ترکیبات این میخ وجود آلیاژهای آلومینیوم، تیتانیوم و برخی از دیگر فلزات را تأیید کرد.

این در حالی است که گمان می رفت در زمان حضرت نوح، آهن و آلومینیوم هنوز به مرحله کشف و استخراج نرسیده باشد. آیا ما نیازمند بازنگری در تاریخ استفاده و استخراج بشر از فلزات هستیم؟

 

لنگرهای کشتی هم کشف شد!

بر بلندیهای تپه های اطراف محل کشتی، باستان شناسان چند جسم بزرگ حجیم سنگی یافتند که در بالای هر کدام سوراخی بزرگ تعبیه شده بود. این اجسام مثلثی شکل سنگی و نیمه صیقلی، شبیه به لنگرهای کشتی های باستانی بودند که «دراگ» نامیده می شدند. اینها در واقع ابزاری بودند که به علت وزن زیاد به جای وزنه یا لنگر به هنگام پهلو گرفتن کشتی به آب پرتاب می شدند. چگونه و با چه نیرویی؟ دقیقاً نمی دانیم ولی حدس هایی در این زمینه وجود دارد.

ران ويت و همكارانش در كنار سنگ لنگر يافت شده.

کشف شش وزنه یا لنگر کشتی، هر یک مجهز به سوراخی در بالای آن، حدس باستان شناسان را به یقین تبدیل کرد. این وزنه ها در فواصل متفاوت، ظاهراً به هنگام پهلو گرفتن کشتی به آب پرتاب شده بودند.

اندازه کشتی نوح در کتاب مقدس ۳۰۰ ذراع یاد شده است. واحد ذراع در مصر قدیم در زمان حضرت موسی(ع) برابر با ۵۲.۷ سانتی متر بوده است. با محاسبه این رقم، عدد ۱۵۸.۴۶ متر بدست می آید.

طول کشتی مورد کاوش توسط دو تیم مختلف در دو زمان اندازه گیری شد. رقم بدست آمده دقیقاً ۱۵۸.۴۶ متر را نشان می داد. این محاسبات، محققان را در ادامه کاوشها مصمم تر کرد…

کتیبه ای که ادعای دانشمندان را اثبات کرد

روایت است که حضرت نوح(ع) قبل از به زمین نشستن کشتی و فروکش کردن آب، پرنده ای را که باید مانند کبوتر یا کلاغ بوده باشد به بیرون فرستاد تا مطمئن شود خشکی نزدیک است یا نه. بار اول پرنده با خستگی به کشتی بازگشت و این بدان معنی بود که خشکی در آن نزدیکیها وجود ندارد. بار دوم پرنده به کشتی باز نگشت و این آزمایش نشان داد که عمل لنگر انداختن نزدیک است. [در کتاب مقدس که گویا این روایت از آن نقل شده، آمده است حضرت نوح(ع) ابتدا یک کلاغ را می فرستد که از فرستادن کلاغ نتیجه ای نمی گیرد و بعد از آن کبوتری را می فرستد- انصاف]

درست در دو کیلومتری شرق محلی که کشتی هم اکنون قرار دارد، دهکده ای وجود دارد که «کارگاکونماز» نامیده شده است. نام این دهکده ترکی را چنین ترجمه کرده اند: «آن کلاغ نه توقف می کند نه باز می گردد.» [چارلز برلیتز در کتاب "کشتی گمشده نوح" (ترجمه احمد اسلاملو) نام این محل را "جایی که کلاغ نمی نشیند" ترجمه کرده است- انصاف]

محل کنونی کشتی در دل کوههای آرارات از گذشته های دور، به منطقه هشت معروف شده و دره پایین منطقه، محله هشت نام گرفته است. چرا؟ [در کتاب "کشتی گمشده نوح" آمده نام این منطقه به «تمانین» (Temanin) معروف است که به معنی «هشت» است. شیخ صدوق در کتاب عیون الاخبار از امام رضا(ع) نقل کرده است که "نوح در همان محلی که کشتی به زمین نشست قریه ای بنا کرد و نام آن را قریه «ثمانین» (هشتاد) گذاشت." همانطور که می بینیم بین کلمات «ثمانین» (هشتاد) و «تمانین» (هشت) از نظر شکل و معنی شباهت زیادی وجود دارد- انصاف]

در نزدیکی محل فرود کشتی در بالای تپه، لوحه ای کشف شد که ادعاهای باستان شناسان را به طرز زیبایی اثبات کرد. کتیبه ای که حداقل ۴۰۰۰ سال قدمت دارد. بر روی این تابلوی سنگ آهکی، در سمت چپ، تصویر رشته کوههایی دیده می شود که در کنار یک تپه و سپس یک کوه آتشفشان قرار دارد. در سمت راست، یک تصویر قایقی شکل با هشت نفر انسان کنده کاری شده است… در بالای سنگ کتیبه، دو پرنده در حال پروازند. کشف این کتیبه همگان را به شگفتی واداشت. [کتاب مقدس، سرنشینان کشتی نوح را هشت نفر ذکر کرده است. در روایات شیعه نیز تعداد هشت نفر و هشتاد نفر، هر دو نقل شده است- انصاف] در واقعیت موجود، کوه آرارات در سمت چپ، تپه ای در کنار آن و قله یک کوه آتشفشان در کنار تپه وجود دارد.

کتیبه یافت شده منتسب به حضرت نوح (ع)

پیامبر اسلام فرمود: « هنگامی که خداوند اراده کرد قوم حضرت نوح را هلاک کند، به نوح فرمان داد کشتی بزرگی بسازد. جبرئیل نیز با میخ‌هایی برای ساختن کشتی فرود آمد. در میان انبوه میخ‌ها پنج میخ ویژه بود که درخشش خاصی داشت و بر روی هر یک نام یکی از پنج نور مقدس محمد، علی، فاطمه، حسن و حسین نقش بسته بود.

حضرت نوح هر کدام را بر می داشت، میخ همچون ستاره‌ای در تاریکی شب می درخشید. هنگامی که میخ پنجم را برداشت، پس از درخششی، اشکی از آن جاری شد.
نوح از جبرئیل پرسید: « این میخ و اشک چیست؟»
جبرئیل در پاسخ گفت: « این میخ حسین بن علی است.»
حضرت نوح نیز هر یک را در یک طرف از کشتی کوبید.

پیامبر فرمود: « در آیه « و حملنا علی ذات الواح و دسر » منظور از « الواح » چوب‌های کشتی و منظور از « دسر » ما هستیم. اگر ما نبودیم کشتی حرکت نمی کرد.»

منابع:
بحار الانوار، ج ۲۶، ص ۳۲۲، حدیث ۱۴- امان الاخطار، ص ۱۰۷ و ۱۰۸

گزارش‌ باستان‌شناسی‌ شوروی‌ دربارة‌ کشتی‌ نوح

بر اثر این‌ اکتشاف‌، ادارة‌ کلّ باستان‌ شناسی‌ شوروی‌ برای‌ تحقیق‌ از چگونگی‌ این‌ لوح‌ و خواندن‌ آن‌، هیئتی‌ مرکّب‌ از هفت‌ نفر از مهمترین‌ باستان‌ شناسان‌ و اساتید خط‌ شناس‌ و زبان‌ دان‌ روسی‌ و چینی‌ را مأمور تحقیق‌ و بررسی‌ نموده‌ که‌ نام‌ آنها بدین‌ گونه‌ است‌:

۱ ـ پرفسور سولی‌ نوف‌، استاد زبان‌های‌ قدیمی‌ و باستانی‌ در دانشکدة‌ مسکو.

۲ ـ ایفاهان‌ خینو، دانشمند و استاد زبان‌شناس‌ در دانشکدة‌ لولوهان‌ چین‌.

۳ ـ میشانن‌ لوفارنک‌، مدیر کلّ آثار باستانی‌ شوروی‌.

۴ ـ تانمول‌ گورف‌، استاد لغات‌ در دانشکده‌ کیفزو.

۵ ـ پرفسور دی‌ راکن‌ استاد باستان‌ شناس‌ در آکادمی‌ علوم‌ لنین‌.

۶ ـ ایم‌ احمد کولا، مدیر تحقیقات‌ و اکتشافات‌ عمومی‌ شوروی‌.

۷ ـ میچر کولتوف‌، رئیس‌ دانشکدة‌ استالین‌.

این‌ هیئت‌ پس‌ از ۸ ماه‌ تحقیق‌ و مطالعه‌ و مقایسة‌ حروف‌ آن‌ با نمونة‌ سائر خطوط‌ و کلمات‌ قدیم‌ متّفقاً گزارش‌ زیر را در اختیار باستان‌ شناسی‌ شوروی‌ گذاشت‌:

۱ ـ این‌ لوح‌ مخطوط‌ چوبی‌ از جنس‌ همان‌ پاره‌ تخته‌های‌ مربوط‌ به‌ کاوش‌های‌ قبلی‌، و کُلاًّ متعلّق‌ به‌ کشتی‌ نوح‌ بوده‌ است‌؛ منتهی‌ لوح‌ مزبور مثل‌ سائر تخته‌ها آنقدرها پوسیده‌ نشده‌، و طوری‌ سالم‌ مانده‌ که‌ خواندن‌ خطهای‌ آن‌ به‌ آسانی‌ امکان‌ پذیر می‌باشد.

۲ ـ حروف‌ و کلمات‌ این‌ عبارات‌ به‌ لغت‌ سامانی‌ یا سامی‌ است‌ که‌ در حقیقت‌ اُمّ اللغات‌ (ریشة‌ لغات‌) و به‌ سام‌ بن‌ نوح‌ منسوب‌ می‌باشد.

۳ ـ معنای‌ این‌ حروف‌ و کلمات‌ بدین‌ شرح‌ است‌:

توسّل‌ حضرت‌ نوح‌ به‌ پنج‌ تن‌ علیهم‌ السّلام‌ و أسامی‌ آنها بر کشتی‌

«ای‌ خدای‌ من‌! و ای‌ یاور من‌!

به‌ رحمت‌ و کرمت‌ مرا یاری‌ نما!

و به‌ پاس‌ خاطر این‌ نفوس‌ مقدّسه‌:

مُحمّد

إیلیا (علیّ)

شَبَر (حَسَن‌)

شُبَیْر (حُسَین‌)

فاطِمَه‌

آنان‌ که‌ همه‌ بزرگان‌ و گرامی‌اند

جهان‌ به‌ برکت‌ آنها برپاست‌.

به‌ احترام‌ نام‌ آنها مرا یاری‌ کن‌!

تنها توئی‌ که‌ میتوانی‌ مرا به‌ راه‌ راست‌ هدایت‌ کنی‌!»

بعداً دانشمند انگلیسی‌: این‌ ایف‌ ماکس‌، استاد زبان‌های‌ باستانی‌ در دانشگاه‌ منچستر، ترجمة‌ روسی‌ این‌ کلمات‌ را به‌ زبان‌ انگلیسی‌ برگردانید، و عیناً در این‌ مجلّه‌ها و روزنامه‌ها نقل‌ و منتشر گردیده‌ است‌:

۱ ـ مجلّة‌ هفتگی‌ «ویکلی‌ میرر» لندن‌، شمارة‌ مربوط‌ به‌ ۲۸ دسامبر ۱۹۵۳ م‌.

۲ ـ مجلّة‌ «استار انگلیسی‌» لندن‌، مربوط‌ به‌ کانون‌ دوّم‌ ۱۹۵۴ م‌.

۳ ـ روزنامة‌ «سن‌ لایت‌» منتشره‌ از منچستر، شمارة‌ مربوط‌ به‌ کانون‌ دوّم‌ ۱۹۵۴ م‌.

۴ ـ روزنامة‌ «ویکلی‌ میرر» تاریخ‌ یکم‌ شباط‌ ۱۹۵۴ م‌.

۵ ـ روزنامة‌ «الهدی‌» قاهره‌ مصر، تاریخ‌ ۳۰ مارس‌ ۱۹۵۳ م‌.

سپس‌ دانشمند و محدّث‌ عالیمقام‌ پاکستانی‌ حکیم‌ سیّد محمود گیلانی‌ که‌ یک‌ موقع‌ مدیر روزنامة‌ «أهل‌ الحَدیث‌» پاکستان‌ (و نخست‌ از اهل‌ تسنّن‌ بوده‌ و بعداً از روی‌ تحقیق‌ به‌ آئین‌ تشیّع‌ گرائیده‌) آن‌ گزارش‌ را به‌ زبان‌ اُرْدو در کتابی‌ به‌ نام‌ «إیلیا مرکز نجات‌ ادیان‌ العالم‌» ترجمه‌ و نقل‌ کرده‌ است‌.

آنگاه‌ مجلّة‌ «بذره‌» نجف‌ در شماره‌های‌ شوّال‌ و ذوالقعدة‌ ۱۳۸۵، سال‌ اوّل‌، صفحه‌ ۷۸ إلی‌ ۸۱ زیر عنوان‌: نامهای‌ مبارکی‌ که‌ حضرت‌ نوح‌ بدان‌ توسّل‌ جست‌، از اردو به‌ عربی‌ ترجمه‌ و نقل‌ کرده‌ است‌.

لازم به تذکر است که لوح بدست آمده هم اکنون در موزه واتیکان در “رم” قرار دارد.

در پایان اشاره به برخی نکات در تأیید تحقیقات:

۱- «کتاب مقدس» می گوید که کشتی نوح در ناحیه کوههای آرارات فرود آمده است.

۲- قرآن کتاب مقدس مسلمانان، می گوید که کشتی نوح بر روی کوه «جودی» نشسته است. کوهی که در حال حاضر کشتی مورد نظر بر آن قرار دارد به ترکی «کودی» داغ یا همان کوه «جودی» نام دارد. [در منابع اسلامی آمده است که محل کوه جودی در منطقه موصل است. مثلاً در کتاب «الدر المنثور» از امام کاظم(ع) نقل شده که «جودی کوهی است در موصل». رجوع به نقشه جغرافیایی نشان می دهد که نزدیکترین محل معروف و شناخته شده در عصر ائمه به کوه آرارات، منطقه موصل در شمال عراق است- انصاف] قضی الامر و استوت علی الجودی (سوره هود، آیه۴۴)

۳- آشور نصیربان دوم، پادشاه آشور (۸۵۹ – ۸۸۳ قبل از میلاد) مدعی بود که کشتی نوح در محلی به نام نیسیر پهلو گرفته است. در فاصله کمتر از ۵۰۰ یاردی محل کشتی، دهکده ای وجود دارد که اوزون گیلی نام دارد و پایین تر از آن بر روی نقشه های بسیار قدیمی، محلی به نام نیسیر یا نسیر مشاهده می شود.

۴- اسامی برخی اماکن در اطراف کوه آرارت نیز می تواند با ماجرای طوفان و کشتی نوح مرتبط باشد؛ خود کوه آرارات در میان ارمنی ها به کوه «ماسیس» معروف است که به معنی «مادر جهان» است، «نخجوان» به معنی «محل فرود» است، «اچمیادزین» به معنی «فرودگاه» یا «کسانی که فرود آمدند» است، «آرگوری» (Arghuri) نشان دهنده «پرورش درخت مو» است که می تواند یادآور کاشت درخت مو توسط حضرت نوح(ع) پس از پایان طوفان، آنطور که در کتاب مقدس به آن اشاره شده باشد، دهکده ای نزدیک به محل کشتی وجود دارد به نام «محشر» که می تواند یادآور مجازات جهانی مردم دنیا باشد- انصاف (به نقل از “کشتی گمشده نوح” صفحه ۱۷۱)]

هم اینک دولت ترکیه با اعزام گروههای باستان شناس، کشتی را مورد حفاظت قرار داده و برخی از یافته های باستان شناسان برای حفاظت و مراقبت بیشتر، مورد توجه ویژه قرار گرفته اند. کشف چهار ستون فلزی فسیل شده که هرکدام ۱۲۰ سانتی متر طول دارند و از بخشهای مهم در ساخت کشتی بوده اند، از جمله این اشیاء است که هم اکنون در تملک وزارت معادن و فلزات ترکیه قرار دارد.

در دل کوههای آرارات در نزدیکی مرزهای ایران و ترکیه، جسم عظیم فسیل شده ای قرنهاست که آرمیده و طوفان مهیب را پشت سرگذاشته است. کشتی بزرگ و مجهزی که یکی از پیامبران خدا را در رسالتش یاری داده است. این فسیل غول پیکر، راز و رمزهای بسیاری در دل خود نهفته دارد. ماجرای آن قرنهاست که مورد توجه بوده و دهها سال کانون کاوش ها و کنجکاویها خواهد بود. تحقیقات هم چنان ادامه دارد.

منابع: مقاله ی “فسیل کشتی نوح” نوشته ی دکتر جاناتان گری، ترجمه ی کتايون افجه ای

http://www.noleek.com

http://users.netconnect.com.au/~leedas/noaha.html


برگزيدن اين صفحه (738) | نقل قول اين مطلب | بيننده: 34055

  نظرات (14)
 11 خودش
نوشته شده توسط خودم, روشن 02 آذر 1388,ساعت 18:27:49
ای ول بابا اینا رو از کجا پیدا کردین :zzz
 12 tashakor
نوشته شده توسط anil website, روشن 03 آذر 1388,ساعت 00:13:42
az matalebe jaleb mamnunam
 13 نوشته شده توسط امیررضا, روشن 09 آذر 1388,ساعت 11:53:23
:p 
8) 
;) 
:grin 
:) 
:sigh 
:zzz 
:upset 
:eek 
:roll 
:x 
:( 
:cry 
:? 
سلام من واقعا از کشتی حضرت نوح(ع)در کوه آرارات خوشم آمد 
:grin
 14 From ignorance and neglect are always op
نوشته شده توسط منتقد تیز بین website, روشن 14 مرداد 1389,ساعت 09:37:57
بسمه تعالی 
با سلام خدمت مسئولین سایت که امکان درج دیدگاه را در این سایت مقدور نمودند و با سلام خدمت مردم شریف ایران 
انسانها همیشه در کنار خود در طول تاریخ یک پیامبر درونی و بیرونی داشته اند که اخرین پیامبر بیرونی در 1431 سال پیش از کنار بشر رخت بر بست و اما پیامبر درونی یعنی عقل همیشه با انسان بوده و موارد ی که عقل در مورد انها نظر میدهد 3 دسته اند 
مطابق عقل/ فراعقلی/ مخالف عقل 
عقل در مورد مسایل دینی نظیر جهنم و بهشت نمیتواند نظری قاطع و صریح بدهد نه می تواند قاطع رد کند و نه قاطع بپذیرد که کار پیامبر بیرونی است 
در مورد نحوه ساخت و چگونگی کشتی نوح و کم و کیف و محل دقیق ان یک مسئله فرا عقلی بوده و زمان رخ دادن ان یک مسئله عقلی میباشد 
البته خداون در نص صریح قران از چگونگی کم و کیف ساخت ان تا حدودی و مکان ان بطور دقیق پرده بر میدارد و محل دقیق ان را کوه جودی می داند ولی در ساخت ان تا انجا که معلوم است از استفاده مواد فرا زمینی و اعجاب انگیز چیزی نگفته ولی نحوه ساخت ان را و مهندسی ان را در ایه ای از ان خود دانسته و میفر ماید که ساخت کشتی طبق وحی و نظر من انجام گرفت 
خداوند در قران گفته نوح صاحب الواح و میخ ها و نگفته که میخ ها از جنس اهن هستند چون میخ می تواند از جنس چوب نیز باشند و نیز حتما لازم نیست که تمام قطعات چوب حتی با میخ چوبی متصل شوند و می توانند به طور نر و مادگی در هم قفل و بست شوند و نیز با الیاف مخصوصی از بعضی درختان و گیاهان به هم بسته شوند که نمونه های بسیاری در این زمینه وجود دارد 
هم چنین پیامبران بیرونی اشاره می کنند که این کشتی در نزدیکی موصل عراق بوده که به گل نشسته و نیز جبرئیل 5 میخ به نوح میدهد که به نیت 5 تن میباشد و هدف از تعریف پیامبر از ان به صحابه خود جنبه فیزیکی نبوده بلکه جنبه عرفانی و روحانی ان 5 میخ و نیت از نصب ان به نمایندگی از 5تن بوده و نه اینکه حضرت نوح هر چه میخواسته در ساخت کشتی از جمله میخ و اهن و غیره جبرئیل فراهم میکرده که این کاملا غیر عقلی می باشد زیرا معجزات هنگامی نازل میشوند که در لحظات خاص و بحرانی و فرا از قدرت انسانی با شد نه اینکه ساختن کشتی که باچوب مطلق هم امکان ساخت دارد و خداوند از معجزه بودن این کشتی حرفی نزده طوری که در موارد دیگر قران در مورد معجزات پیامبرا صریحا اشاره میکند و جای هیچ شکی نمی گذارد و همان طور که در مورد اصل معجزه و زمان و مقدمات معجزه از اموزه های دینی معلوم است معجزه امری فوق العاده میباشد که باید نتیجه ای فوق العاده و سریع و انی داشته باشد و در جهت انذار و تبشیر و هدایت انسانها بکار رود نه اینکه پس از پایان یافتن رسالت حضرت نوح و ناامیدی نوح از هدایت و دستور صریح قران به نوح پس از اتمام حجت نوح بر مردم و این که خداوند میفرماید ای نوح به ساخت کشتی به تدریج مشغول شو که دیگر کسی به سوی تو از این به بعد نخواهد امد و مسئله معجزه تدریجی جز در مورد قران دیده نشده که جبرئیل به تدریج هر چه که نوح میخواسته از ابزار الات گرفته تا مسائل پیش و پا افتاده اورده باشد 
با پیامبر درونی یعنی عقل نیز اثبات میگردد که امکان دسترسی نوح به فلزات در ان زمان مقدور نبوده است 
تاریخ تولد نوح (ع)طبق منابع تاریخی و دینی به حدود 1700 سال پس از حضرت ادم (ع) بر می گردد و با قبول نص صریح قران حضرت ادم اولین بشر روی زمین میباشد و از تفاسیر قران و نص صریح قران خلقت انسان تکاملی و تدریجی مثل حیوانات نبوده و به همن دلیل است که انسان اشرف مخلوقات است و نیز باید نظریه تکامل تدریجی دانشمندان انسان شناسی که در ان اختلاف بسیاری دارند و هم اکنون منسوخ شده است را باید کنار بگذاریم 
در نتیجه با نگاهی گذرا به تاریخ تمدن هرودوت و مشرق زمین گاهواره تمدن از ویل دورانت در می یابیم که عمر اولین بشر در تخمین های تردید امیز به 1 میلیون تا 500000 سال و در تخمینی دقیق از استخوان های بدست امده و ابزار الات سنگی دست ساز به 100000 سال پیش بر می گردد یعنی بطور کلی پس از عصر یخ بندان 
ویل دورانت اشاره میکند که اولین جمجمه کشف شده در یک غار در کشور چین و با اثار کاملا مطمئن از اتش و سنگ های دست ساز توسط دانشمند چینی با قدمتی ا میلیون ساله قدیمی ترین جمجمه انسان شناخته شده و با رد ساده انگارانه ان سنگواره هایی که بطور قطع و یقین متعلق به انسان بوده در کشورهای المان و بلژیک و فرانسه و اسپانیا و سوحل فلسطین یافت شده به حدود 40000 سال پیش قبل میلاد مسیح (ع)بر 
میگردد که متعلق به انسانهای 160 سانتی متری و با حجم جمجمه 200 CC بیش از حال حاضر بوده اند که در تمام اروپا زیست می کرده است 
با رد ساده انگارانه اینها نیز گونه دیگری با قد 178 تا 193 سانتی و با حجم بیشتر از 250 تا 300 CC بیش از انسان کنونی 
در کشورهای فرانسه و سوییس و المان و ولز در غار های مختلف یافت شدند که به قدمت 20000 سال قبل از میلاد بر می گردند که در بین تمام باستان شناسان اجداد اصلی انسانها و پایه ریز تمدن بشری بوده اند حجم جمجمه انسان کنونی 1400CC میباشد 
پس معلوم شد حداقل عمر اولین انسان واقعی به 20000 سال قبل میلاد و 22000 سال قبل از زمان حاضر می گذرد حال اینکه حضرت ادم اولین انسان در 22000 سال قبل و به دنبال ان حضرت نوح 20300 سال پیش بر عرصه گیتی پای نهاد و با قبول اینکه در بدترین حالت طوفان در پایان عمر شریف 1000 ساله ایشان روی داده است باید به سال 19300 سال قبل برسیم و با بدترین حالت با خطای باستان شناسی 10 درصد به 17100 سال پیش برسیم حال انکه قدیمی ترین فلز دنیا که ان هم مس بوده و نه اهن مربوط به 8000 سال پیش در کشور سوییس می باشد که فاصله 17100 تا 8000 سال یعنی چیزی حدود 10100 سال خطا را برای ما مجاز است در ضمن در علم باستان شناسی خطا های احتمالی را بر خلاف علم ریاضی به عدد بالاتر جهت اطمینان تخمین می زنند 
در نتیجه با محاسباتی سر انگشتی استفاده از فلز و ان هم اهن در کشتی نوح کاملا منتفی میباشد 
در متن اورده شده این واقعه به 4000 سال قبل یر میگردد (بر اساس لوح بدست امده) که کاملا خنده دار و مضحک است زیرا 
4000 سال قبل یعنی 2000 سال قبل میلاد مسیح و مقارن با زمان امنمحت سوم از تقریبا هفتمین فراعنه مصر می باشد و همان طور که میدانیم اوایل حکومت فراعنه در مصر با دوران حضرت ابراهیم مطابقت دارد و همان طور که میدانیم از زمان نوح تا ابراهیم طبق تاریخ و اموزه های دینی فاصله ای چندین هزار ساله میباشد 
پس شکی در دروغین بودن لوح سنگی که از شرارت های ترکیه میباشد نیست پس استفاده از فلز اهن در ان هم با کاوش کانی های ان و نه خود ان در سطح خاک فرسایشی کوه کاملا منتفی است 
هیچ شکی در بزرگ بودن کشتی نوح نمیباشد زیرا طبق نص صریح قران می بایست این کشتی از تمام موجودات یک نر و ماده در خود داشته باشد 
البته قران نگفته از تمام موجودات روی زمین و از گستردگی طوفان نوح در کل زمین خبر نداده بلکه از عظمت ان برای هلاک طایفه نوح گفته و احتمالا می بایست فقط منطقه خاور میانه را در بر میگرفته و فقط شامل موجودات بومی این منطقه میبوده است زیرا اگر کشتی نوح می خواسته پذیرای فقط موجودات خشکی و که قادر به زندگی در اب نبوده باشد طبق نظریه جانور شناسان میبایست حداقل 20000 گونه ودر نهایت 40000 جانور را در خود جای می داده که با طولانی بوده این طوفان طبق منابع تاریخی که حداقل 40 روز بوده برای تامین فضای کافی جهت اب و مواد غذایی می بایست وسهت 10 ابر ناو جنگی بسیار بزرگ را در خود جای میداده که کاملا نامعقول میباشد بنابر این وسعت این طوفان در حد خاور میانه و اندازه این کشتی باز هم باید بزرگ می بوده است 
در مورد منطقه ارارات که منطقه ای با نوسان دمای 40 تا 50 درجه میباشد حداقل فرسایش خاک 1 میلی متر در سال میباشد و خداوند در قران فرموده که این کشتی در فراز کوه برای عبرت سایرین و روی گل و لای ونه زیر ان قرار گرفت و احتمال انباشت گل و لای و رسوبات پس از ان طوفان که به قول جغرافی دانان ان کوه ها دیگر رنگ روی انباشت اب را در روی خود ندیدند وجود ندارد و از ان به بعد باید انتظار فرسایش را داشته باشیم و نه انباشت گل و لای 
با احتساب فقط 10000 سال فرسایش 1 میلی متری 10 متر از ارتفاع کوه در ان زمان میبایست دچار فرسایش شود و این یعنی عدم مدفون بودن کشتی و بیرون ماندن ان و در نهایت نابودی کامل ان بخصوص اینگه از وسایل کاملا طبیعی و غیر قابل دوام که باید در چند 100 سال با خاک یکسان شود ساخنه شده بود 
در ضمن در صورت وجود چنین شی بزرگ و عجیبی می بایست افراد محلی و یا لااقل سرویس های جاسوسی و اطلاعاتی در خیلی وقت پیش از ان مطلع می شدند 
در متن نیز میخوانیم که شی در چند دهه مورد کنکاش و بررسی قرار میگیرند که اشیائ ان و مدارک لازم بطور تدریجی ان هم اطراف محل در سطح خاک کشف می شوند که کاملا مضحک میباشد 
در ضمن با نص صریح قران و اشاره قران به تحریف قرار گرفتن تورات و عدم مصونیت قران از تحریف نباید به تورات در این زمینه رجوع شود یا لااقل از دیده تردید به ان نگاه شود 
در ضمن قران صریحا اشاره میکند محل کشتی کوه جودی میباشد که این اسم از لحاظ قدمت مربوط به کوهستان های کردستان در نزدیک موصل میباشد نه اینکه کوه های ارارات در حد اقل 500 کیلومتری شهر موصل ان هم با استناد به اینکه مردم محلی با منطقه اطراف ان کودی می گویندو نیز حتی با قرار گیری این کشتی در اطراف موصل نباید انتظار داشت ذرهای از این کشتی باقیمانده باشد وطبق حکمت خداوند نیز این کشتی لازم نبوده که عبرت برای کل مردم تاابد باشد و بلافاصله پساز نوح نیز فرستادگانی در حدود چند 100 سال بعد از ایشان من جمله هود و خضر و ادریس بوده اند وبا مطالعه تاریخ پیامبران حیطه انها به زحمت از سرزمین های مقدس و پر برکت خاور میانه خارج می بوده است 
واصلا چه به اسراری به کشف کشتی نوح می باشد که دردی از درمان ما دوا نماید ما مشکلمان چیزهای دیگری است و به نقل امام علی همه حرف ها زده شده و تمام راه ها نشان داده شده و نعمت پروردگار بر بندگان با مسئله غدیر کامل شده است 
واصلا کودی چه ربطی به جودی دارد و با فرض ارتباط هم این مردم محلی در زمان حضرت نوح و یا لا اقل در زمان روایت 
داستان ان از طرف خداوند به حضرت محمد در 1400 سال پیش جد و اجدادشان هم نبودند و یا لا اقل معلوم نیست که از همان لفظ کودی برای نام منطقه استفاده میکرده اند یا نه 
اگر با این حرف ها باشد محلی نیز در اطراف کوه نهاوند ایران در ارتفاعان زاگرس به نام کوه سر کشتی وجود دارد که در اطراف ان قومی ریشه دار به نام جودی با قدمتی چند 100 ساله زندگی می کرده اند 
این محل توسط یک دکتر الهیات و فلسفه کشف شده ودر تقابل با ترک های دروغگو در منطقه شروع به کنکاش می کند که با در خواست از مسئولین باستان شناسی با برخوردی سرد و نا امید کننده مواجه میشود و انها صریحا می گویند بیهوده تلاش نکنید که کشتی نوح در ترکیه پیدا شده 
این هم از سادگی ما که فقط بلدیم مرغ همسایه را غاز کنیم و بدون هیچ تفکر و تحقیقی هر چیزی را به سادگی و احمقانه فورا باور کنیم 
نتیجه گیری 
این دروغی بزرگ از سوی مسئولان کشور ترکیه و برای جذب توریست و به شیوه ای متقلبانه شروع به اقدام جمع اوری مدارک دروغین در این زمینه کرده اند 
با توجه به مستندی شگفت بحث را با پایان می بریم 
کارشناسان فسیل شناسی به دنبال حلقه گمشده فسیل مربوط به دایناسور پرنده می گردند که ناگهان از کشور چین خبر می رسد که این فسیل به طرز حیرت اوری پیدا شده که به قیمت بالغ بر 10 میلیون دلار از کشور چین برای مطالعه بیشتر و استفاده در موزه کشور امریکا توسط انجمن فسیل شناسی امریکا خریداری می شود که بعر ها با تحقیق و بررسی یک دانشمند اتفاقا چینی پی به تقلبی بودن ان با استفاده از اشعه لیزر می برند که این تقلب کار یک کشاورز چینی بوده که از به هم چسباندن ماهرانه دو فسیل از دو حیوان مختلف و فروش ان به دولت چین با عث به چالش کشیدن دنیای غرب میشود 
والسلام علیکم و رحمته الله و برکاته 
پاسخ 
:sigh 
:sigh

نوشتن نظر
نام:
ايميل:
صفحه اصلي:
عنوان:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
نظر:



كد:* Code
من اين نظر را دوستانه جهت تماس ارسال ميكنم

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

Translator and Developed Farsi/Persian By Joomfa Team



 
< بعد   قبل >

ساعت

118
میتوانید ماکو و شهرهای
دیگر را انتخاب کنید

نقشه منطقه ماكو 
در سايت MSN 
با امكان بزرگنمايي و چاپ

 

 

 

کلیه حقوق و قوانین این سایت به وب سایت ماکو سیتی تعلق دارد . طراحي قالب : کانون نیاز روز